Νέα

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2005

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MOTHERCARE ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Η Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ–Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Mothercare στην Βουλγαρία. Το κατάστημα, που βρίσκεται στην κεντρική εμπορική περιοχή της Σόφιας, είναι ισόγειο, έχει επιφάνεια 140 τετραγωνικών μέτρων, και θα διαθέτει στην αναπτυσσόμενη αγορά της Βουλγαρίας την πλήρη γκάμα των προϊόντων Mothercare.

Στα πλαίσια της περαιτέρω επέκτασης της αλυσίδας Mothercare στην αγορά της Βουλγαρίας, η Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ–Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ έχει ήδη μισθώσει χώρο για την λειτουργία του δεύτερου καταστήματος στην Σόφια, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2006. Το κατάστημα βρίσκεται στο μεγαλύτερο υπο κατασκευή Εμπορικό Κέντρο της Σόφιας Mall of Sofia, συνολικής επιφάνειας 75.000 τετραγωνικών μέτρων.

Παράλληλα, στο τέλος του Αυγούστου 2005 αναμένεται να ολοκληρωθεί και το πρώτο υπο κατασκευή κατάστημα Mothercare στα Σκόπια. Το κατάστημα είναι επιφάνειας 360 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο νέο, υπερσύγχρονο Εμπορικό Κέντρο Ramstore, στο κέντρο των Σκοπίων, το οποίο λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2005.

Σχετικά ΅ε την Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.E.

Η Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.E. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1986. Η εταιρεία έχει τεχνική δραστηριότητα, δραστηριοποιούμενη στην κατασκευή σύνθετων και εξειδικευ΅ένων τεχνικών έργων, κυρίως του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εμπορική δραστηριότητα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Βρετανικών προϊόντων Mothercare στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.E. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τον Φεβρουάριο του 2004.