Νέα

Αθήνα, 12 Απριλίου 2007

Πρόσκληση των Μετόχων σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό το Διοικητικό Συμβούλιο συγκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 17η Μαίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα οδός Παστέρ αριθμός 3, προκειμένου οι Μέτοχοι να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των ακολούθων θεμάτων ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2006 με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Υποβολή και έγκριση των τροποποιηθέντων ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2005 με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειρίσεως της χρήσης 2006.

4. Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών Ελεγκτών για την χρήση 2007 και καθορισμός αμοιβής αυτών.

5. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Έγκριση κερδών και διανομή μερίσματος στους Μετόχους 21 λεπτών ανά μετοχή.
7. Απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 εώς 14 του κ.ν.2190/1920

8. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και εισαγωγή δύο (2) δωρεάν μετοχών σε κάθε δέκα (10) υφιστάμενες και τροποποίηση του σχετικού περί κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας.

9. Έγκριση της απορρόφησης από την εταιρεία της κατά 100% θυγατρικής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «NET STYLE ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «NET STYLE Α.Ε».

10. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση, θα πρέπει σύμφωνα με τον νόμο να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας ( Υπηρεσία Μετόχων ), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών ή βεβαίωση κατάθεσης της βεβαίωσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

Αθήνα 12/04/2007
Το Διοικητικό Συμβούλιο