Νέα

Αθήνα, 5 Μαίου 2006

Απάντηση σε ερωτήματα του ΧΑ

Σε απάντηση της από 3/5/2006 επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα στον τύπο και συγκεκριμένα στο από 3/5/2006 δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία «Ίδρυση θυγατρικών της Κλουκίνας - Λάππας», η εταιρεία δηλώνει ότι στα πλαίσια της επιχειρηματικότητας και προσπάθειας διαρκής ανάπτυξης της βρίσκεται σε εξέλιξη συζητήσεων με την εταιρεία Mothercare U.K. για την επέκταση της αλυσίδας καταστημάτων Μothercare σε όλες της χώρες της Βαλκανικής και της Ουγγαρίας και για τις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει καμία εκτίμηση για την έκβαση τους.

Το ίδιο ισχύει και για προσεγγίσεις-συζητήσεις που γίνονται για δραστηριοποίηση της εταιρείας μας σε διαφορετικό αντικείμενο στον κλάδο λιανικής πώλησης.
Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, οποιασδήποτε μορφής, η εταιρεία θα προχωρήσει στις, σύμφωνα με τον Νόμο και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου, ανακοινώσεις προς ενημέρωση των αρμοδίων αρχών και του κοινού.

Σχετικά με το από 5/5/2006 δημοσίευμα του euro2day-χαμαιλέων «μεταβίβαση πακέτου (προφανώς ιδιοκτησίας βασικών μετόχων), που όμως δεν θα πάει σε «στρατηγικό επενδυτή» η εταιρεία διαψεύδει τέτοια συμφωνία.