Νέα

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2008

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 29/02/2008 η εταιρεία Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας ΑΕ ανακοινώνει προς πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι με την από 29/1/2008 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και τις ανακοινώσεις προς την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων 28/02/2008 ότι:

Με Ισολογισμό Μετασχηματισμού 31/03/2008 η τεχνική δραστηριότητα της εταιρείας θα αποσχισθεί και θα εισφερθεί στην κατά 100% θυγατρική της Κ.Λ.Θ. Ξυλουργικές Εργασίες ΕΠΕ. Ο αποσχιζόμενος κλάδος της τεχνικής δραστηριότητας αντιπροσωπεύει ποσοστό άνω του 30% του κύκλου εργασιών της Εταιρείας κατά την τελευταία οικονομική χρήση.

Με την ίδια Ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού η εταιρεία ανακοινώνει α) την έναρξη της διαδικασίας αναδιοργάνωσης της κυπριακής εταιρείας με την επωνυμία «COMPTON HOUSE PROPERTIES LIMITED» (στην οποία κυπριακή εταιρεία μοναδικός μέτοχος είναι η Εταιρεία), και β) την έναρξη της διαδικασίας για την απορρόφηση από την εταιρεία της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «COMPTON HOUSE (HELLAS) ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «COMPTON HOUSE (HELLAS) Α.Ε.»,

Η ολοκλήρωση του συνόλου των ανωτέρω μετασχηματισμών τελεί υπό την έγκριση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων των εταιρειών που αναμένεται να αποφασίσουν εντός του β΄ τριμήνου του 2008 και την αίρεση της κατά νόμο λήψεως όλων των απαιτουμένων εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

Η Εταιρεία μετά και την έγκριση για την απόσχιση της τεχνικής δραστηριότητας από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία θα συγκληθεί για το σκοπό αυτό, θα διανείμει στο επενδυτικό κοινό πληροφοριακό σημείωμα.