Νέα

Αθήνα, 1η Ιουνίου 2005

ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε

Η Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ ανακοινώνει τις αναθέσεις δύο νέων τεχνικών έργων, οι εργασίες για την κατασκευή των οποίων αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Το πρώτο έργο είναι προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων Ευρώ και αφορά στην κατασκευή κτιρίου γραφείων και εκθεσιακού χώρου για λογαριασμό της ΡΕΜΕΣ Α.Ε. στη Λεωφόρο Βάρης, στο Κορωπί.

Το συνολικό εμβαδό του έργου είναι 4000 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο συν δύο ορόφους, καθώς και διώροφο υπόγειο χώρο. Ως χρόνος ολοκλήρωσης του έργου προσδιορίζεται το 1ο τρίμηνο του 2006.

Το δεύτερο έργο είναι προϋπολογισμού άνω του 1 εκατομμυρίου Ευρώ και αφορά στην κατασκευή κτιρίου γραφείων στην Λεωφόρο Ηρακλείου, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Το κτίριο προορίζεται για χρήση από την φαρμακευτική εταιρεία CANA Α.Ε., ως επέκταση του υπάρχοντος εργοστασίου της, το οποίο βρίσκεται σε όμορο οικόπεδο.

Το συνολικό εμβαδό του έργου είναι 2500 τ.μ. και περιλαμβάνει υπόγειους χώρους στάθμευσης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2005.

Σχετικά με την Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΑE
Η Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΑE ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1986. Η εταιρεία έχει τεχνική δραστηριότητα, καθώς δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύνθετων και εξειδικευ΅ένων τεχνικών έργων, κυρίως του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εμπορική δραστηριότητα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Βρετανικών προϊόντων Mothercare στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΑE είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τον Φεβρουάριο του 2004.